Bulevar cara Lazara slepa ulica do 16. aprila

VIDEO K9: Bulevar cara Lazara neredne dve nedelje biće slepa ulica, zbog radova na rekonstrukciji vrelovoda. Ovi radovi će takođe uticati i na izmenu trasa pojedinih autobuskih linija Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća.

0
300

Radnici Novosadske toplane počeli su sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda na Bulevaru cara Lazara u zoni raskrsnice sa Šekspirovom i Puškinovom ulicom.

Zbog ovih radova doći će do privremene izmene saobraćaja koja će trajati od 2. aprila do 16. aprila, a zbog kojih je došlo i do imene dela trasa autobuskih linija 9, 9A i 12.

Prema rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, određenje obavezan smer pravo i desno u Šekspirovoj ulici iz smera Ulice Narodnog fronta ka Bulevaru cara Lazara, kao i obavezan smer pravo i levo u Puškinovoj ulici iz smera Vojvođanske ulice ka Bulevaru cara Lazara, koja postaje slepa ulica iz smera Balzakove i Krilove ulice ka Bulevaru oslobođenja.

Takođe je određen obavezan smer desno i levo na Bulevaru cara Lazara iz smera Bulevara oslobođenja ka Balzakovoj i Krilovoj ulicic, uz ograničenje brzine kretanja na 30 km/h.

Kako navode iz Novosadske toplane, radovi neće uticati na kvalitet isporuke toplotne energije tokom grejne sezone. 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.