“Budućnost Srbije” u Banatu

VIDEO K9: Za 12. april u Novom Sadu je najavljen skup u okviru kampanje "Budućnost Srbije", u okviru koje predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazi gradove kako bi građanima predstavio šta je do sada urađeno i šta su budući planovi za našu zemlju. Proteklog vikenda Vučić je obišao Srednjebanatski okrug, odnosno Zrenjanin, gde je poručio da su promene vidljive na svakom koraku jer su one omogućene snažnim razvojem demokratske, poštene, pristojne i jake Srbije.

0
204

U okviru kampanje “Budućnost Srbije” predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u subotu, 30. marta posetio Zrenjanin.

On je na mitingu u centru grada rekao da su promene u našoj zemlji vidljive na svakom koraku jer su one omogućene snažnim razvojem demokratske, poštene, pristojne i jake Srbija.

Na skupu na Trgu slobode, prvi se okupljenima obratio predsednik Skupštine AP Vojvodine Ištvan Pastor. On je poručio da se vojvođanski Mađari u srednjem Banatu osećaju kao svoj na svome, a da Srbiju doživljavaju kao svoju domovinu i da im je iz tog razloga važan njen napredak i razvoj. Razlog za podršku predsedniku, Pastor je našao i u činjenici da se predsednik držao dogovora i da su prioriteti uvek bili zajednički.

Predsednica Vlade Ana Brnabić je istakla da je ponosna na to što je deo tima predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je uveo u praksu da Srbija ponovo pobeđuje. Brnabić je istakla da dela govore više od hiljadu reči i u tom smislu navela Železaru u Smederevu, kao i RTB Bor. Ona je navela da se promenio i odnos prema radu koji je uveden dolaskom Aleksandra Vučića na mesto premijera 2014. godine.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u svom obraćanju naglasio da investicije u našu zemlju dolaze zbog toga što su u Srbiji marljivi i vredni ljudi ali i zbog toga što se i država bori da uslovima privuče te investitore.

Predsednik Srbije je, govoreći o političkoj situaciji, rekao i da je kada je reč o Kosovu i Metohiji, ‚‚teško čuvati mir sa ljudima koji su apsolutno neodgovorni i ne razmišljaju o budućnosti’’ poručivši liderima Kosova ‘’da ne pomišljaju da je Srbija slaba i da mogu da proteruju i uništavaju naš narod jer će Srbija imati snage više nego ikad da taj narod zaštiti”.

Aleksandar Vučić se zahvalio građanima Zrenjanina na podršci i na, kako je
rekao, veličanstvenom skupu. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.