“Budućnost Srbije” sutra u Novom Sadu

VIDEO K9: U Novom Sadu će sutra biti održan skup u okviru kampanje "Budućnost Srbije", koji će, prema rečima organizatora, biti „jedan od najvećih skupova koji je ikad održan u Vojvodini“.

198

Na Trgu slobode sutra će u 18 časova početi skup “Budućnost Srbije” na kojem će, prema najavi člana Predsedništva SNS Igora Mirovića, govoriti predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Vlade Ana Brnabić.

Mirović je na vanrednoj konferenciji za novinare u prostorijama Gradskog odbora SNS-a pre dva dana rekao da da će to biti prilika da „pošalju jasnu poruku celokupnoj javnosti i pokažu sve rezultate koji su postignuti”.

Biće to prilika, prema njegovim rečima, da pošalju i poruku da ne podržavaju politiku nasilja i agresije, da nisu rušitelji ove zemlje i da onima koji svakodnevno u gradovima Srbije, kako je naveo, promovišu nasilje i agresiju, to neće proći.

Na pitanje novinara na koje nasilje konkretno misli kada je reč o protestima u Novom Sadu, gde za prethodnih 12 protesta, kako je apostrofirano, nije bilo nijednog incidenta, Mirović je rekao da je „bilo sporadičnih slučajeva u Novom Sadu, da su kamenovane prostorije SNS posle jednog od protesta, te da je bilo verbalnog nasilja“.

Pozivaju ći građane da im se u četvrtak pridruže na Trgu slobode, Mirović je najavio da će to biti „jedan od najvećih skupova koji je ikad održan u Vojvodini“, pošto će na njega organizovano autobusima doći simpatizeri SNS iz cele Vojvodine.

Prema pisanju lista Danas, iz Policijske uprave u Novom Sadu potvrđeno je skup na Trgu slobode u četvrtak od 18 časova prijavio Grad Novi Sad.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.