Brojni radovi Novosadske toplane u junu

VIDEO K9: Građevinska sezona u JKP Novosadska toplana je u punom jeku. Mnogi radovi su već i završeni, dok su neki tek u planu. Uglavnom je reč o obnovi vrelovodne mreže.

0
480

“Dakle radovi u bloku ulica Kornelija Stankovića, Janka Čmelika, Katarine Ivanović i teodora Kračuna su u potpunosti završeni, kao i radovi u Futoškoj ulici ispred broja 54. Završeni su i mašinsko izolaterski radovi u Šekspirovoj ulici na neparnoj strani i u toku je vraćanje površine u tehnički ispravno stanje. Planiranom dinamikom odvijaju se i radovi u ulici Omladinskog pokreta i na Bulevaru Jaše Tomića dok su u završnici radovi u bloku ulica Maksima Gorkog, Jovana Đorđevića i Jovana Boškovića “, precizirala je Ivana Stanimirović, portparolka JKP Novosadska toplana.

U junu su planirani i brojni drugi radovi na obnovi velovoda, među prvima rekonstrukcija 750 metar vrelovoda i priključaka na Bulevaru Slobodana Jovanovića, zatim 530 m vrelovoda u bloku Janka Veselinovića, Kornelija Stankovića i Ilije Birčanina, potom u bloku Arse Teodorovića i Masarikove, gde je u planu rekonstrukcija 600 m vrelovoda. Sasvim je izvesno i da će radovi početi u bloku Almaške i ulice Pavla Stamatovića, gde je planirana rekonstrukcija 500 mtara trase.

Tokom juna planirani su i radovi na rekonstrukciji 1250 m vrelovoda u Ulici Novosadskog sajma i na 1100 m vrelovoda u bloku Janka Čmelika, Milana Protića i Boška Vrebalova. Osim toga, JKP Novosadska toplana će tokom ovog meseca raditi i ina izgradnji priključka za novoizgrađene objekte u Branka Bajića i Marka Miljanova.

“Naši sugrađani će svakako blagovremeno biti obavešteni kada tačno počinjemo da radimo i gde i šta to tačno znači, odnosno ono što je najvažnije našim sugrađanima kako će se u tim delovima grada odvijati saobraćaj tokom radova. Ja bih iskoristila i ovu priliku da zamolim sve sugrađane za strpljenje i razumevanje povodom svih radova koje izvodimo i koje ćemo izvoditi jer je ovo jedini način da obezbedimo dobar početak i još bolji tok predstojeće grejne sezone, navela je Stanimirović.

Stanimirovićeva je apelova i na sve one koji planiraju zamenu ili radove na kućnim instalacijama, da to urade tokom leta kako bi se na vreme i adekvatno spremili za narednu grejnu sezonu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.