Brojne žalbe pred Komisijom za predstavke

VIDEO K9: Danas je održana sednica Komisije za predstavke i predloge, a ispred Plave sale u Skupštini grada bila je gužva jer su brojni sugrađani došli da predoče svoje, uglavnom, komunalne probleme.

0
79

Brojni sugrađani danas su čekali ispred Plave sale u Skupštini grada čekali početak sednice kako bi izneli svoje žalbe članovima Komisije za predstavke i predloge, koja zaseda svake prve srede u mesecu.

Najveći broj žalbi odnosio se i ove prve srede na komunalne probleme.

Većina sugrađana se, kako navode, već obraćala Komisiji kao i drugim nadležnim institucijama od kojih su najčešće dobijali odgovor da je za rešavanje njihovih problama nadležan neko drugi.

Tako se Komisiji ponovo obratila Grupa građana koja brine za bezbednost u ulicama Mikole Kočiša, Prištinske i okolnih, od kojih neke nisu još asfaltirane.

Predstavnici sugrađana iz okolnih ulica pored Kliničkog centra ponovo su izrazili zabrinutost za svoju bezbednost zbog korisnika Metadonskog centra koji im i dalje, kako kažu, prave probleme svojim ponašanjem, pa su zatražili da se ispred Centra opet uvedu dežurne policijske patrole.

Komisiji je, takođe, elektronskim putem pristigla i jedna pisana predstavka od sugrađanina iz Mesne zajednice Vidovdansko naselje koji se požalio na prisustvo velikog broja uličnih pasa koji se kreću u čoporima od po desetak, zbog čega je kako je naveo ugrožena bezbednost prolaznika u tom delu Novog Sada.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.