Briga o životnoj sredini

VIDEO K9: Savet za zaštitu životne sredine Skupštine grada razmatrao je danas izveštaj o radu istoimene Gradske uprave u kojoj su, kako kažu, ponosni na nekoliko projekata čije su finansiranje započeli u 2017. godini.

0
306

Početak izgradnje novog velikog parka između Detelinare i Novog naselja, kao i proglašenje Kameničkog parka prirodnim dobrom, obeležili su rad Gradske uprave za zaštitu životne sredine u prošloj godini.

Prema rečima Slobodana Cvetkovića iz Gradske uprave za životnu sredinu, konačno su se nakon više godina stekli uslovi za otvaranje konkursa za naučno istraživačke radove.

“To je nešto što je jako značajno jer su to veliki radovi, veliki projekti kojima je čak godinu dana rok realizacije, gde smo birali teme koje su jako bitne za dalji rad i mi ćemo onda sve te rezultate implementirati u rad Uprave u narednim godinama i očekujemo baš velike i značajne rezultate jer su to ozbiljni radovi o vazduhu, vodi, buci, smeću i tako dalje”, naveo je Cvetković.

Finansijski deo izveštaja o radu Gradske uprave za zaštitu životne sredine u 2017. godini, kako je rekao, biće predmet naredne sednice Saveta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.