Brena posle 18. godina peva u Novom Sadu.

Najveća zvezda s prostora bivše Jugoslavije družiće se s publikom u hali Spens, danas, na Dan zaljubljenih. Brena će tako posle čak 18 godina održati koncert u vojvođanskoj prestonici, čemu se neizmerno raduje.

806

Najveća zvezda s prostora bivše Jugoslavije družiće se s publikom u hali Spens, danas, na Dan zaljubljenih.. Brena će tako posle čak 18 godina održati koncert u vojvođanskoj prestonici, čemu se neizmerno raduje.

[pull_quote_center]“Srećna sam što ću se posle 18 godina družiti s novosadskom publikom, i to baš na dan koji slavi ljubav, zaljubljenost, neke lepe i tople emocije, na koje smo svi pomalo zaboravili. Mislim da će moja muzika tog dana zagrejati srca svih koji budu došli. Novi Sad je grad u kom sam živela na početku karijere, Novi Sad mi je mnogo pomogao u prvim danima slave jer je uvek bio pun dobrodošlice i davao onaj neophodni duševni mir. I dan-danas mi puno znači i rado odlazim, imam iste prijatelje s kojima sam se i tada družila. Veoma se radujem koncertu i obećavam sjajan provod i fenomenalnu atmosferu” – rekla je Brena i dodala da će zbog tolike koncertne pauze za sve koji dođu u Spens prirediti spektakl.[/pull_quote_center]

“Budući da nisam pevala u Novom Sadu toliko dugo, pripremiću specijalno iznenađenje. Potrudiću se da to bude nešto zaista posebno i nešto što će publika dugo pamtiti.”

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.