Brena izazvala medijski rat

VIDEO K9: Najpopularnija srpska pevačica i mega zvezda bivšeg jugoslovenskog prostora, Lepa Brena, tragičnim spletom okolnosti polomila je ruku, boraveći u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj. Bio je to dovoljan povod da hrvatski mediji objave senzacionalističku informaciju o teškoj saobraćajnoj nesreći zbog koje je Brena u kritičnoj situaciji.

584

 

Iako su hrvatski mediji objavili da je Lepa Brena imala tešku saobraćajnu nesreću na putu ka Makarskoj, izgleda da je povreda sasvim drugačije prirode. Fahreta Jahić i njen suprug Boba Živojinović odmarali su u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj, što čine svakog leta. Odlazeći na doručak, Brena se saplela i pala. Tom prilikom polomila je desnu ruku u zglobu, zbog čega do daljnjeg neće nastupati, a otkazani su nastupi u Makarskoj i Bihaću.

Oko podneva većina hrvatskih medija donela je kao hitnu informaciju da je Lepa Brena na putu ka Makarskoj doživela tešku saobraćajnu nesreću i da se nalazi u kritičnoj situaciji. Najdalje je otišao portal lista “24 sata” koji je citirao izjavu Breninog navodnog “glasnogovornika” Vedrana Strukara,koji je hrvatskim medijima rekao:

Dužnost mi je obavjestiti vas kako je Lepa Brena jutros doživjela nesreću. Krećući za Makarsku, Brena se teško ozlijedila. Povrede su teške, slomljene su joj obje ruke, a Brena je hitno hospitalizirana i u tijeku je operacija u specijalnoj bolnici u Lovranu”.

Hrvatski mediji su čak najavili i naknadno obraćanje medijima u kasnim popodnevnim satima i šefa hirurgije bolnice u Lovranu u kojoj je Breni pružena medicinska pomoć.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.