BPŠ na Sajmu obrazovanja “Putokazi”

VIDEO K9: Jedna od učesnica na 19. Sajmu obrazovanja u Novom Sadu je i Banka poštanska štedionica koja je na ovoj manifestaciji predstavila dva važna projekta vezana za đake i studente, koja su obeležila prošlu godinu. Prilog sadrži plasiranje proizvoda.

0
35

Osim obrazovnih ustanova, na sajmu “Putokazi” su i štandovi institucija, organizacija i preduzeća koja, direktno ili indirektno, imaju uticaj na kvalitet obrazovanja i učeničkog standarda.

Među njima je po prvi put i Banka Poštanska štedionica na čijem su štandu predstavljena dva važna projekta koja su obeležila proteklu godinu. Prvi je pojekat studentske kartice koji su razvili u saradnji sa Ministarstvom finansija i Ministarstvom prosvete.

“Namenjena svim studentima, ova kartica je platna i ima potpuno besplatan tekući račun u Banci Poštanske štedionice. Pored toga, ona je internacionalna, sa njom je moguće plaćati i u inostranstvu. Zahvaljujući Ministarstvu finansija i celom konceptu Studentske kartice, preko 70 preduzeća se javilo na poziv ministarstvu i odobrilo određene beneficije i popuste za naše studente. Oni mogu da ostvare popuste koji se kreću od 2 posto na Putevima Srbije, preko 15 posto kod Er Serbije i osiguranja, kao i različiti hotelijeri, poput Stare planine sa 30 posto popusta za studente, kao i do besplatnih ulaza u muzeje”, istakao je Aleksandar Čortan, član IO Banke Poštanska štedionica.

Za studentske kartice apliciralo je do sada 110.000 studenata od kojih svaki dobija i poklon dobrodošlice od 1.000 dinara na tekući račun. Potrošnja je za tri meseca prešla dve milijarde dinara, rekao je Čortan te naglasio da ove studentske kartice svojim korisnicima omogućavaju značajne popuste.

Krajem prošle godine do svoje pune realizacije došao je i drugi projekat predstavljen na sajmu, a vezan je za isplatu učeničkih i studentskih stipendija i kredita.

Čortan je podsetio da Banka Poštanska štedionica u stalnoj ponudi ima i komercijalni kredit namenjen za kupovinu školskog pribora, odnosno plaćanje školarina, o kojima se zainteresovani mogu obavestiti na sajtu banke (www.posted.co.rs) ili u nekoj od njihovih 240 ekspozitura širom zemlje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.