BPŠ – Banka partner Poljoprivrednog sajma

VIDEO K9: 91. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu biće održan od 18. do 23. maja, a jedan od partnera manifestacije i ove godine je Banka poštanska štedionica.

0
10

Banka Poštanska štedionica jedan je od partnera ovogdišnjeg 91. Međunarodnog poljoprivrednog sajma koji će biti održan od 18. do 23. maja u Novom Sadu.

Tokom manifestacije, Banka Poštanska štedionica imaće svoj štand u Master hali Novosadskog sajma, kao i mobilnu ekspozituru ispred, kako bi bila na usluzi svojim klijentima.

Ove godine, 91. međunarodni poljoprivredni sajam, nosilac oznake „Najbolje iz Vojvodine“, ima snažnu podršku Evropske unije koja je Partner priredbe.

Tokom šest dana sajma predstaviće se oko 1.200 izlagača iz 40 zemalja. Na Nacionalnoj izložbi stoke sa Izložbom genetskih potencijala, koje su pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, biće prikazano oko 800 grla.

Pojedinačne ulaznice za 91. međunarodni poljoprivredni sajam koštaju 800 dinara, dok su u kolektivnim posetama 600 dinara po osobi. Ulaznice za kolektivne posete đaka i studenata, decu od 7 do 14 godina i penzionere koštaju 400 dinara.

S obzirom da su cene karata prilično skupe za džep građana, Novosadski sajam je organizovao i Porodični dan u sredu, 22. maja, kada cela porodica sa decom do 14 godina, bez obzira na to koliko ih ima, može da poseti poljoprivredni sajam uz jednu ulaznicu kupljenu za 800 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.