Borba za opstanak porodice Vasiljev

VIDEO K9: Supružnici Dragan i Katica Vasiljev nedavno su ostali bez krova nad glavom. Svaka pomoć im je dobrodošla, a kako ističu, najvažnije je da u narednom periodu nađu novi dom i posao, kako bi živeli pristojnije.

0
63

Dragan i Katica Vasiljev nedavno su usled porodičnih problema ostali bez krova nad glavom i od tada kreće njihova borba za opstanak.

Kako navode, živeli su u kući Katicine majke koja ih je izbacila na ulicu, a nakon tog nemilog događaja bili su prinuđeni da spavaju u hangaru kod železničke stanice.

Pored problema usled nedostatka hrane i osnovnih uslova za život, Vasiljevi se suočavaju i sa zdravstvenim problemima koji im onemogućavaju normalno zaposlenje i pristojan život. Ipak, Dragan ističe da je jedina opcija da se zaposli kao portir jer za fizički rad nije sposoban.

Vasiljevima je sada svaka pomoć dobrodošla jer žive u nehumanim uslovima i svaki dan je borba za preživljavanje. Hrana je trenutno najpotrebnija, kao i novac, a za neki dalji period i krov nad glavom kako bi živeli pristojnije.

Svi koji žele i mogu da pomognu porodici Vasiljev mogu to učiniti na adresi Stražilovska 57 ili ih pozvati na broj telefona 061 20 72 689 i 061 65 14 394 za dalje informacije. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.