Bolji uslovi za sport u gradu

VIDEO K9: Dalja ulaganja grada u Sportski centar Sajmište, kao i stanje u gradskoj fudbalskoj ligi bile su teme razgovora predstavnika Gradskog veća za sport i omladinu i Fudbalskog saveza Novog Sada u petak tokom obilaska terena sa veštačkom travom na Sajmištu.

0
67

Teren sa veštačkom travom na delu Sportskog centra Sajmište dat je na korišćenje Fudbalskom savezu Grada Novog Sada u cilju poboljašnja trenažnog takmičarskog procesa i uslova za bavljenje fudbalom, podsetio je član Gradskog veća za sport i omladinu, Ognjen Cvjetićanin, tokom obilaska ovog centra.

Ovaj teren je dat na korišćenje Fudbalskom savezu grada da njime upravlja i raspoređuje termine treninga.

Novak Kostrešević, predsdnik Fudbalskog saveza Novog Sada, kaže da je potrebno ograditi i osvetliti teren, te navodi da će u narednom periodu biti renovirane i svlačionice.

Cvjetićanin je ovom prilikom obećao da će grad nastaviti sa redovnim ulaganjima kako bi 10.000 igrača iz Saveza, od kojih polovinu čine deca, mogli ovde da treniraju i da se takmiče po svetskim standardima i u uslovima koje zaslužuju, a od predsednika Fudbalskog saveza Novog Sada simbolično je na poklon dobio loptu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.