Bokseri Vojvodine nižu uspehe

VIDEO K9: Bokserski klub Vojvodina je imao niz uspeha u proteklom periodu i nastavljaju da naporno rade, kako kažu, uprkos ograničenim sredstvima kojima raspolažu. Sezona nije gotova i u toku su pripreme svih kategorija takmičara za nastup kd nas, ali i u Evropi.

0
293

U Bokserskom klubu Vojvodina ove sezone, kao i prošle, imaju razloga za slavlje. Zahvaljujući postignutim uspesima, čak petoro njihovih članova ušli su u reprezentaciju Srbije.

“Stigao je poziv za učešće naših takmičarki u reprezentaciji Srbije. To je Dragana Jovanović, koja je prošle godine bila takmičarka reprezentacije Srbije, na Evropskom prvenstvu. Stigao je poziv i za Saru Hornjak i za našu mladu takmičarku Željanu koja je ove godine prvi put i nastupala na nekim velikim takmičenjima, kao što je Prvenstvo Srbije, Prvenstvo Vojvodine. Zadovoljstvo nam je da su se, ove mlade, naše takmičarke, priključile našim reprezentativcima, a to su Ognjen Đurđev i Vukašin Tepić koji su ove godine bili na Evropskom prvenstvu koje je održano u Rusiji”, rekao je Milan Kozomara, predsednik BK Vojvodina.

Kozomara ističe kako je za jedan klub nemerljiv uspeh i velika motivacija da tokom jedne sezone, petoro takmičara iz mlađe selekcije budu na Evropskom prvenstvu. Klub je, istakao je on, na dobrom putu i vođen je stručnim kadrovima.

“Da selektor Dragan Vasiljević i ostali, Milan Poperski, Tomislav Antel i ostali, dobro rade i treba im dati punu podršku. I da kurs kojim je započeo rad naših mladih selekcija i u budućnosti će davati rezultate”, kazao je Kozomara.

Kroz ovaj klub godišnje prođe oko 150 dečaka i devojčica, a kao pun pogodak pokazala se i produbljena saradnja s roditeljima mladih sportista.

Rezultati bi verovatno bili još impresivniji da klub redovno raspolaže sa više sredstava, jer im je za efikasno funkcionisanje potrebno najmanje 4 do 5 miliona dinara godišnje. Ipak, zaključuju u kljubu, ozbiljnost rada i volja za uspehom najjači su adut njihovih dobrih rezultata.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.