Bokseri sabrali utiske sa polusezone

VIDEO K9: Nakon završenog prvog dela sezone, Bokserski klub Vojvodina ostvario je zapažen rezultat u Prvenstvu Vojvodine. Osvojeno je 5 medalja - tri zlata, jedno srebro i jedna bronza. U preporođenoj Prvoj ligi Srbije Vojvodina iza sebe ima tri meča, iz kojih je jedanput izašla kao pobednik.

1014

Četiri i po meseca prošlo je od početka takmičenja u Prvoj ligi Srbije, čije je ponovno osnivanje donelo Bokserskom klubu Vojvodina i prve rezultate.

U nastavku sezone nadaju se, kako kažu, još većim uspesima.

“Biće vruća jesen, dolazi nam Bijeljina 3. septembra, Loznica 24. septembra. Znači, svi oni koji su bili skeptici prema Prvoj ligi koja je pre 5-6 godina na pola sezone prekinuta. Ja mislim da ćemo izgurati, verujem u tu ligu i na jesen biće vrućeg ringa, biće dobrog boksa”, uveren je Milorad Reljić, direktor BK Vojvodina.

U Vojvodini su istakli da trenutno stanje u klubu, kada se uporedi sa onim iz prethodnih godina, može biti ocenjeno kao izvanredno.

“Činjenica je da smo na proteklom Prvenstvu Vojvodine proglašeni za najbolji seniorski tim u Vojvodini, tako da smo i na regionalnim takmičenjima postigli određene rezultate. Pojačanja su bila, očekujemo i nova”, rekao je Srđan Vukmirović, predsednik kluba.

Pojačanje BK Vojvodina je David Šupica, inače rvač, ali koji se već istakao dobrim rezultatom u boksu.

“Eto, desilo se da su dva seniora debitovala i odmah stigla do vrha – Ognjen Zorković u kategoriji do 75 kilograma i David Šupljica u kategoriji do 48 kilograma”, naveo je Jovan Ružić, trener Vojvodine.

U nastavku takmičenja u Prvoj ligi Srbije, Vojvodinu čekaju dva domaćinstva – 3. septembra na SPENS-u će ugostiti Radnika iz Bijeljine, dok će se 24. Novosađani sastati sa vodećom Loznicom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.