Bocke: Voda i kanalizacija još uvek na čekanju

VIDEO K9: Godinama unazad, žitelji naselja Bocke bore se da dobiju vodovod i kanalizaciju. Radovi na izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže započeti su 2016. godine, ali do danas nisu završeni, a meštani polako gube strpljenje.

0
1631

Žitelji Bocki žive bez vodovoda i kanalizacije. Svakodnevno se susreću sa brojnim problemima u snabdevanju vodom, a taman kada su mislili da tim mukama dolazi kraj, radovi su se, kaku kažu, odužili.

“Prošle godine je prekinut taj posao na kolektoru u Bockama, negde u sedmom mesecu, otprilike, ako se ne varam. Ja sam računao da će oni to nastaviti, ima tamo još jedno 300 metara, neka Jasenova ulica, pa na 10 metara iza te Jasenove ulice prema Ledincima će se završavati taj kolektor. Ali, nije ništa urađeno kasnije i onda su govorili ‘septembar mesec kad dođe, onda ćemo početi da radimo, taj kolkektor da završimo’, ali od toga do sada nije ništa urađeno”, rekao je za Kanal 9 Vladimir Božić, stanovnik naselja Bocke.

Prema njegovim rečima, radovi je trebalo da budu nastavljeni u decembru, a poslednja informacija sa kojom naš raspolaže jeste da je nastavak radova planiran za mesec mart. Iako na postavljenoj tabli piše da je početak radova 23. mart, ekipa Kanala 9 na licu mesta uverila se da nikakvih radova nema.

Planirani rok za završetak radova je 7. novembar tekuće godine.

Božić kaže da su stanovnici nestrpljivi i, ukoliko se radovi ne nastave, planiraju da protestuju ispred Gradske kuće.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.