Blokada puteva od 17 časova zbog skupog goriva?

Ako na puteve u našoj zemlji izađe na desetine hiljada građana koji su putem društvenih mreža potvrdili svoj dolazak na proteste zbog skupog goriva u Srbiji, saobraćaj bi mogao biti blokiran u našem i drugim gradovima od 17 časova.

0
867

Blokiraće se glavne saobraćajnice, od 17 časova, na sat vremena, a oni koji ne budu mogli da se pridruže protestu na glavnim punktovima, zaustaviće svoja vozila gde god da se nađu u 17 sati u znak podrške.

Za sada nema zvaničnog organizatora ovih blokada organizovanih putem društvenih mreža, a glavni zahtev je da se zaustavi dalje poskupljenje goriva, odnosno da mu se cena smanji umanjenjem akciza.

Na Fejsbuk stranicama, na kojima se protesti dogovoraju, stoji da iza najavljene blokade glavnih puteva danas od 17 do 18 časova stoje isključivo građani, te da će protesti biti mirni i bez nereda. Oni koji ne budu mogli da se pridruže protestu na glavnim saobraćajnicama, zaustaviće svoja vozila tamo gde se zateknu u 17 sati u znak podrške.

Međutim, po društvenim mrežama, sa druge strane, mnogi negoduju zbog ove akcije jer je protest najavljen u vreme kada se većina ljudi vraća s posla.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.