Bioskop na otvorenom za bicikliste

VIDEO K9: Sutra će za bicikliste na stepeništu SPENS-a biti upriličena besplatna projekcija filma na otvorenom. Događaj organizuje Novosadska biciklistička inicijativa, koja je za ovu priliku odabrala holandski film “Soof”.

314

Ideja Novosadske biciklističke inicijative bila je da sugrađanima koji voze bicikle ponude otvoreni bioskop u takozvanom ride-in konceptu.

“Poenta je da naši sugrađani dođu biciklima ovde do Spensa na ovo stepenište, i mi ćemo im tu čuvati njihove bicikle, puštamo im holandski film. Ambasada Holandije je sa oduševljenjem prihvatila našu ideju da s vremena na vreme organizujemo bioskop i poslala nam je sad već 4 ili 5 filmova, tako da ćemo nastaviti sa ovim projekcijama”, istakla je Jasna Žukić iz Inicijative.

U ovom besplatnom bici-bioskopu na stepeništu Spensa, kod ulaza 3, biće prikazana holandska komedija ,,Soof”, rediteljke Antoanete Beumer.

“Radi se o jednoj ženi koja puni skoro 40 godina, ima svoj biznis, ima troje dece, sjajnog muža, divan dom i tako dalje, ali ona se pita da li je to sve. Tako da je to u suštini jedan zabavan film, mi nismo gledali to, gledaćemo prvi put sa našom publikom, tako da se radujemo druženju”, navela je Žukić.

Kako bi posetiocima ovog bici – bioskopa bilo što udobnije, pored grickalica koje ponesu, organizatori savetuju i da ponesu sedalice i naprave pravu atmosferu bioskopa na otvorenom.

“Da bi Novosađanima bilo što udobnije, mi predlažemo da pored grickalica, sokova, vode, čega god ponesu i sedalice. Nismo sigurni kakvo će vreme biti, ali za sada sve aplikacije kažu da će biti dobro, neće biti sunčano pošto će biti mrak, ali da neće padati kiša tako da ukoliko ipak bude pala kiša, mi ćemo odložiti ovu projekciju”, rekla je Žukić.

Početak ovog filmskog događaja za bicikliste najavljen je 21 čas.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.