Biciklom od Norveške do Grčke

VIDEO K9: Otvarajuća konferencija projekta o razvoju prekogranične mreže biciklističkih staza sa pristupom prirodi, u okviru IPA programa prekogranične saradnje Mađarske i Srbije, održana je danas u Novom Sadu. Ukupni budžet projekta je preko 350.000 evra

0
17

“Zajednički razvoj prekogranične mreže biciklističkih staza koja ima pristup prirodi – Ekobikenet”, naziv je projekta koji u okviru IPA programa prekogranične saradnje realizuju Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, kao vodeži partner, Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine i NIF – kompanija za razvoj nacionalne infrastrukture, projektni parner iz Mađarske.

Ova mreža biciklističkih staza planirana je u dužini većoj od 6.000 kilometara i generisaće značajan broj turista, istakao je dr Nenad Ivanišević, pokrajinski sekretar za privredu i turizam.

Ovaj projekat je važan za razvoj naše privrede i turizma, ali pokazatelj postojećih razvoja potencijala životne sredine naše zemlje, jer će previđena biciklistička trasa prolaziti dobrim delom kroz našu zemlju, istakla je podsekretarka u Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam i zaštitu životne sredine.

Ovaj projekat započet je 1. decembra prošle godine, trajaće 18 meseci i realizuje se u okviru trećeg poziva Interreg IPA programa prekogranične saradnje Mađarska – Srbija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.