Biciklom do Severne Koreje

VIDEO K9: U zrenjaninskoj biblioteci održana je tribina sa Snežanom Radojičić pod nazivom ,,Biciklom do Severne Koreje’’.

327

Na Dečjem odeljenju GNB ,,Žarko Zrenjanin’’ nomad i pisac Snežana Radojičić održala je tribinu pod nazivom ,,Biciklom do Severne Koreje’’.

Snežana od 2011.godine putuje biciklom i do sada je prešla preko 55 000 km i obišla je preko 40 zemalja Evrope i Azije. Na tribini je govorila o svojim putovanjima, utiscima kao i zgodama i nezgodama koje su joj se dešavale.

S obzirom na to da je šest godina živela na istoku, Snežana je svoja iskustva pretočila u knjigu pod nazivom ,,Severna Koreja – putovanje po zemlji Kim Džong Una” koja je i bila razlog njenog dolaska u Zrenjanin.

S obzirom na to da je cikloturizam sve popularniji u našoj zemlji, Snežana je dala savet svima koji žele da krenu njenim stopama.

Tokom tribine publika je imala prilike da pogleda video zapise koji do sada nisu objavljeni. Takođe, zainteresovani su mogli da razgovaraju sa njom o putovanjima kao i da kupe njenu najnoviju knjigu ,,Severna Koreja – putovanje po zemlji Kim Džong Una”. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.