Biciklistima 700 benefit kartica

  VIDEO K9: Oko 700 sugrađana koji dobiju subvenciju grada za kupovinu bickla, dobiće i benefit karticu sa kojom će moći ostvariti razne popuste i pogodnosti, poručuju iz Novosadsker biciklističke inicijative. Kartice je Novosađanima obezbedila jedna društveno odgovorna kompanija.

  0
  29

  Novosadska biciklistička inicijativa predstavila je projekat Biciklograd čiji je cilj da sugrađanima, pod sloganom “Iskoristi sve mogućnosti bicikliranja”, približi jedan stil života koji postaje sve popularniji.

  Društveno odgovorna kompanija u saradnji sa Novosadskom biciklističkom inicijativom podržala je projekat Biciklograd za koji je, kako kažu, glavna incijativa potekla iz činjenice da Novi Sad ima preko 65 kilometara biciklističkih puteva te da 30 ulica ima biciklističke staze.

  Benefit kartice inače su po određenoj ceni dostupne svim sugrađanima, a deo prihoda ostvarenih od njihove prodaje Novosadska biciklistička inicijativa usmeriće ka programskim aktivnostima kao što su edukacija u saobraćaju, istraživanje, javno zagovaranje i promocija biciklizma u Novom Sadu.

  Problem biciklista u našem gradu je nedostatak mesta za parkiranje dvotočkaša pa je deo projekta i donacija gradu autentičnih bajk rekova koji su delo novosadskog umetnika Zorana Tegeltije.

  Rok za prijavu za dodelu podsticaja za kupovinu bicikla istekao je danas u podne, uskoro će biti formirana i objavljena konačna rang lista, a nakon toga i dalja upustva sugrađanima sa liste koji su ispunili usleve za subvenciju.

  POSTAVI ODGOVOR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.