Bezbrižni od setve do žetve

VIDEO K9: I ove godine je mesec maj u kompaniji „Dunav osiguranje“ u znaku poljoprivrede i poljoprivrednika. Pod sloganom „Budite bezbrižni od setve do žetve“, majska kampanja „Dunav osiguranja“ usmerena je ka nosiocima poljoprivrednih gazdinstava. U prednosti osiguranja proizvodnje uverili su se juče i ratari iz Zmajeva. Prilog koji sledi sadrži plasiranje proizvoda.

0
422

Vremenske prilike je oduvek bilo teško prognozirati, što naročito pogađa ratare koji strepe od pojave nepogoda, oluje, grada ili suše.

Sav uloženi novac i trud može nestati za 10 minuta, poručuje jedan od vlasnika firme ,,Libela produkt Zmajevo“ koja se bavi ugovaranjem, proizvodnjom i čuvanjem poljoprivrednih proizvoda.

On kod Dunav osiguranja već dvadest dve godine osigurava sve, od objekata, zemlje, opreme do vozila. Radi sa dvadeset dvoje zaposlenih, a ima nekoliko hiljada kooperanata.

U želji da stimuliše poljoprivrednike, i pravna i fizička lica, da više investiraju u proizvodnju useva, smanjujući pritom rizik od gubitka prihoda, „Dunav osiguranje“ nudi različite povoljnosti.

Tako tokom majske kampanje svi poljoprivrednici mogu da ostvare 10% popusta na visinu premije pri zaključivanju polisa za osiguranje useva, plodova i životinja, i 15% popusta na visinu premije za osiguranje useva i plodova uz osiguranje od suše na teritoriji Vojvodine.

Iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede ističu da je saradnja dunav osiguranja i države, ali i lokalnih samouprava primer dobre prakse.

Dunav osiguranje redovno organizuje i edukativne radionice. Ove godine zbog pandemije nisu bili mogući veći skupove, ali je ova osiguravajuća kuća posetila veliki broj poljoprivrednika koji, tako, nisu ostali uskraćeni za važne informacije.

Detaljne informacije o ponudi mogu se dobiti besplatnim pozivanjem Kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286, na internet adresi „Dunav osiguranja“ kao i na više od 600 njihovih prodajnih mesta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.