Bezbedno sprovođenje okrivljenih u sud

VIDEO K9: Pripadnici Žandarmerije Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde imali su danas zajedničku vežbu ispred zgrade Specijalnog suda u Beogradu.

0
56

U zajedničkoj vežbi ispred zgrade Specijalnog suda u Beogradu, pripadnici Žandarmerije MUP-a i Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde prikazali su danas obučenost, veštine i sposobnosti u odbijanju napada i neutralisanju napadača na kolonu vozila prilikom sprovođenja okrivljenih u sud iz Okružnog zatvora.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, koji je s ministarkom pravde Majom Popović prisustvovao ovoj vežbi, istakao je da je Žandarmerija jedna od najelitnijih jedinica MUP-a na koju država i njeni građani uvek mogu da se oslone.

Ministarka pravde dodala je da će ova dva ministarstva nastaviti da produbljuju saradnju u cilju veće bezbednosti svih građana naše zemlje.

U vežbi je učestvovalo 37 pripadnika Žandarmerije i 10 službenika Uprave za izvršenje krivičnih sankcija sa devet vozila.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.