Bez sugrađana na decembarskoj sednici

VIDEO K9: Da li zbog pomeranja datuma održavanja ili zbog nečeg drugog, tek, na sednici Komisije za predstavke i predloge Skupštine Novog Sada početkom ovog meseca nije bilo sugrađana.

0
24

Uobičajeni termin održavanja sednice članova Komisije za predstavke i predloge Skupštine grada Novog Sada svake prve srede u mesecu, sa prvog decembra pomeren je na treći zbog, kako je navela predsednica Komisije , tehničkih razloga.

Da li zbog ovog pomeranja termina termina ili iz drugih razloga, u petak se niko od sugrađana nije pojavio da lično komisiji uputi primedbu, predstavku ili zatraži pomoć u rešavanju problema od nadležnih gradskih organa.

Jelena Crnogorac, predsednica Komisije za predstavke i predloge nije mogla da precizira da li će, zbog predstojećih praznika, naredna sednica Komisije biti održana 5. ili 12. januara.

Članovi Komisije su na, 28. po redu, sednici razmatrali pristigle odgovore gradskih uprava i javnih i javno komunalnih preduzeća na predstavke i predloge koje su sugrađani uputili na prethodnim sednicama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.