Bez srećnog kraja i nakon izvršenja

VIDEO K9: Slučaj prinudnog iseljenja porodice Vajdić sa Telepa koji je danima privlačio pažnju javnosti, a koji je pratio i Kanal 9, ni nakon izvršenja nije dobio svoj srećan epilog.

176

Iako su izvršitelj i policija prošle nedelje nakon nekoliko pokušaja iselili Vericu Vajdić i njenog sina iz sporne nekretnine, njen bivši suprug nezadovoljan je svim onim što se pre i posle toga dešavalo.

“Svih pet meseci je govoreno da će se Vajdići iseliti iz prizemlja, iz prvog sprata, iseliti iz potkrovlja. Pojedini stanovi koji su prodati, normalno ljudi ostaju u svojim stanovima. Znači, šta se dešava, mi kada smo došli tog dana na iseljenje kazali su – “Ajde Vajdići pakujte se, izlazite i odlazite.” Izvršitelji ostaju sami unutra u prostoriji sa Vajdićima i vraćaju se nazad i stavljaju nas u kola i svi idemo kompletno kod njega u kancelariju”, rekao je Jovanović .

Od ponedeljka s bivšom suprugom deli ključeve od stana budući da je u slučaju imovinskog spora sud presudio u njegovu korist. Jovanović smatra da odluka, prema kojoj su dodeljeni ključevi njemu i njegovoj bivšoj ženi nije dobra za njega.

“Pa ta odluka je ovako na primer, meni daje ključ od prizemlja, daje ključ Vajdić Verici. I daje ključ od prvog sprata i daje Vajdić Verici gde ćemo moći moja supruga i ja da ulazimo jedno drugom u stan unutra kad hoćemo, da koristimo kad hoćemo i da budemo zajedno u jednim te istim stanovima” Prvo, to nije normalna situacija. Ja sam oženjen, ona je osoba koja je sa mnom živela. Znači, ja u prizemlje neću ući, iako imam ključ”, naveo je Jovanović.

On je, kako kaže, ogorčen i stanjem u kojem je zatekao svoj deo nekretnine. Tvrdi da je bivša supruga ispraznila stan načinivši pri tom znatnu materijalnu štetu, za što će je, kako je rekao, ponovo tužiti.

“Sledeće, što se tiče, izvršitelji nisu otključali kapiju gde je ona zavarila kapiju prošle nedelje, zavarila kapiju, jer ja ne mogu da uđem u dvorište koje ja treba da koristim. Znači, već, ako su takvu odluku doneli da koristimo zajedno, kapija nije odvarena i ja ne mogu da zavrnem, odvrnem vodu. Ja ne mogu da priđem strujomeru, ne strujomeru, gasomeru, ne mogu da priđem nijednom priključku što mi treba. Ne mogu da uzmem moje merdevine iz dvorišta, ne mogu da uzmem moju kosačicu iz dvorišta, ne mogu ništa da uzmem ni uradim zato što je kapija zavarena”, kazao je Jovanović.

Jovanović tvrdi i da su prijave njegove supruge protiv njega za nasilje u porodici bile lažne i da je on u stvari žrtva porodične sage koja se razvlačila po sudovima godinama.

Pokušaji Kanal 9 da zabeleži i drugu stranu priče ostali su bezuspešni, jer njegova bivša supruga do emitovanja priloga nije odgovarala na telefonske pozive niti poruke redakcije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.