Bez problema u grejnoj sezoni

VIDEO K9: Grejna sezona u Novom Sadu trajaće do 15. aprila sa mogućnošću produžetka do 3. maja i za sada nema nikakvih smetnji u isporuci grejanja, kažu u Novosadskoj toplani.

0
68

Na kraju februara sugrađanima su radijatori u stanovima topli jer se iz svih šest toplotnih izvora Novosadske toplane nesmetano isporučuje toplotna eneregija, kažu u ovom javnom komunalnom preduzeću.

Projektovane temperature su 20 stepeni sa odstupanjem od 1 stepen, a svi korisnici daljinskog sistema grejanja koji smatraju da im temperature u objektima nisu adekvatne, mogu da zakažu i kontrolno merenje temperature.

U februaru je Novosađanima stigao i veći računa za grejanje. Gradsko veće u decembru je donelo odluku da, zbog porasta cene energenata i struje, cena grejanje bude uvećana za 11, 5% odsto, a tople potrošne vode za 5%. Podsetimo da je prethodno poskupljenje bilo još 2016. godine, a da je u međuvremenu, zbog uspešnog poslovanja “Novosadske toplane”, cena umanjivana četiri puta.

Grejna sezona i ove godine trajaće do 15. aprila, a ukoliko vremenski uslovi budu zahtevali, sezona će biti produžena do 3. maja, nakon čega će ovo preduzeća početi sa građevinskom sezonom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.