Bez parkiranja na autobuskim stajalištima

VIDEO K9: Autobuska stajališta u Novom Sadu proteklih dana kontrolisale su nadležne službe i zbog nepropisnog parkiranja vozačima zatečenih vozila pisali novčane kazne u iznosu od 5 hiljada do 20 hiljada dinara.

0
22

Kontrole su obavljane na više stajališta gradskih autobusa koja su planski predviđena na osnovu dobijenih prijava, kao i na onim na kojima su uočena parkirana vozila.

Kako je precizirano, reč je o stajalištima u Uspenskoj ulici, kod Futoške pijace, na uglu Bulevara cara Lazara i Bulevara oslobođenja, kod Železničke stanice i na više lokacija na Bulevaru patrijarha Pavla.

Službenim vozilima inspektori su dolazili na navedene lokacije, sva motorna vozila koja su tu bila zatečena su kontrolisali i na licu mesta ispisivali prekršajne naloge.

Tako su uočena dva taksi vozila i četiri vozila koja su koristila fizička lica, a kazne su se kretale između 5 i 20 hiljada dinara.

Iz Grada poručuju da je ova kontrola u potpunosti ispunila predviđena očekivanja te da će slične akcije nastaviti i u narednom periodu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.