Bez joda se ne može! Od sada jod i u bazenu

Jod je veoma važan mineral za pravilan rad štitne žlezde, a samim tim i funkcionisanje našeg organizma u celosti.

62

Posledice nedostatka joda mogu biti umor, depresija, slaba koncentracija. Takođe nedostatak joda može dovesti i do usporavanja metabolizma a samim tim nagomilavanja kilograma.

Treba znati i to da je jod odličan za detoksikaciju organizma.

Pošto ga organizam ne proizvodi, jod moramo svakodnevno unositi. Načina za to ima i više nego dovoljno. Kod nas, najbolji izvor je gazirana mineralna voda prirodno bogata jodom. Na taj način rehidriramo organizam i nadoknađujemo jod.

Još jedan način kako da pobedimo višak kilograma, jeste redovno plivanje u mineralizovanoj termalnoj vodi, koja se nalazi u bazenu Minaqua fitness centra, kontrolisane temperature i vlage vazduha. Sadržaj joda je upravo ono što Minakvu čini sličnoj morskoj vodi. Sa samo 30 minuta plivanja dnevno pozitivno utičete na srce, pluća, smanjujete nivo stresa, poboljšava se san i
blagotvorno deluje kod obolelih od astme.

Voda umiruje moždane talase i podstiče oslobađanje hormona koji pozitivno utiču na mozak, poput endorfina, adrenalina i kortizola. Oni imaju terapijske koristi za mišićno-koštana stanja.

Pored bazena sa hidromasažom celog tela, Wellness ponudu MINAQUA FITNESS centra čine ženska i muška saune, hammam,. Ekskluzivno u fitness zoni se nalazi i ubica celulita- Roll shape masažer. Roll shape omogućava istovremeno masiranje i izlaganje tela blagotvornom uticaju kolagena, jonizovanog vazduha, terapije bojom i toplote infracrvenog zračenja.

I ne zaboravite, plivanje oslobađa endorfin – hormon sreće. Čekamo vas!

https://minaquafitness.rs/ mesto za plivanje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.