Besplatno savetovanje kompanije “Forma Ideale”

VIDEO K9: Kompanija Forma Ideale odnedavno u svom salonu u Novom Sadu korisnicima nudi besplatne usluge projektovanja kuhinja. Na ovaj način, kako kažu, žele ne samo da savetuju svoje kupce, već i da ih ohrabre kako bi na najbolji mogući način izabrali idealnu kuhinju za svoj dom. Prilog koji sledi sadrži plasman proizvoda.

0
9

Kupovina novog nameštaja, uglavnom se vezuje sa nove početke. Mladi bračni parovi, oni stariji željni promene, pa i svi drugi koji imaju nameru da ulepšaju svoj dom, rešenja traže u salonima nameštaja. Kupovina novog nameštaja uvek je velika odluka i važna porodična investicija, što se naročito odnosi na izbor kuhinje i kuhinjskih elemenata.

Pored privlačnog izgleda, važna je i usaglašenost sa ostalim delovima enterijera, a razne kreativne dileme ili čak njihov nedostatak, umeju da obeshrabre kupca. U kompaniji Forma Ideale prepoznali su ove potrebe kod svojih kupaca i odlučili da pokrenu jednu sasvim novu uslugu – besplatno projektovanje kuhinja, koje će klijentima prezentovati stručnjaci na licu mesta.

Sve što je potrebno stručnjacima iz kompanije Forma Ideale kako bi predložili svoje ideje, jesu dimenzije prostora. Ukoliko ih kupac ne poseduje, merenje može poručiti, nakon čega će ekipe Forma Ideale izaći na teren i utvrditi sve parametre prostora kako bi on bio pretvoren u idealnu kuhinju i to po ceni od 1,500 dinara.

Kuhinje u salonima Forma Idele kreirane su da budu prilagodljive svakom domu i svakom prostoru. Reč je o sistemima elemenata koji se mogu međusobno kombinovati u skladu sa prostorom i potrebama kupca, zbog čega postoji gotovo neograničen broj kombinacija idealnih kuhinja.

Cilj nove usluge projektovanja kuhinje, kažu u ovoj kompaniji, nije samo savetovanje, već i ohrabrivanje kupaca. Novi Sad je tako postao treći grad, posle Subotice i Kragujevca u kojem je dostupna ova usluga, a u kompaniji Forma Idele izražavaju nadu da će ovo biti vetar u leđa svima koji planiraju promene u svojoj kuhinji da posete salon koji se u Novom Sadu nalazi u Rumenačkoj ulici 150, na prvom spratu tržnog centra Merkur.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.