Besplatno klizanje na Štrandu

Klizalište na Štrandu biće otvoreno za ljubitelje zimskih sportova od utorka, 22. decembra. Kao i prošle zimske sezone, ulaznice se neće naplaćivati, već samo iznajmljivanje klizaljki po simboličnoj ceni od 100 dinara po smeni, sapšteno je iz "Gradskog zelenila".

1293

Radno vreme je svakog dana od 10 do 19.30 časova, dok će petkom i subotom posetiocima klizalište biti na raspolaganju i u smeni od 20 do 21.30 sati.

“Gradsko zelenilo” će i ove zime, osmu godinu uzastopno, organizovati dva humanitarna maskenbala namenjena mališanima iz Sigurne dečije kuće u Novom Sadu.

Prvi maskenbal zakazan je za četvrtak, 24. decembra, od 17 časova, dok će drugi biti održan prvih dana 2016. godine. Svi ljudi dobre volje decu iz Sigurne dečije kuće za božićne i novogodišnje praznike mogu da obraduju slatkišima, igračkama i dobro očuvanom odećom i obućom.

I ove sezone svi oni koji još nisu otkrili čari klizanja imaće priliku da prve korake na ledu naprave na otvorenom klizalištu na Štrandu.

“O terminima i uslovima škole klizanja Novosađani će uskoro biti obavešteni putem sredstava javnog informisanja, kao i na blagajni klizališta”, stoji u saopštenju Zelenila.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.