Besplatni treninzi boksa za decu

VIDEO K9: Decu iz centra za socijalni rad sutra će posetiti članovi Bokserskog kluba Vojvodina u okviru akcije "Budi human bavi se sportom".

0
558

Članovi Bokserskog kluba Vojvodina u četvrtak će posetiti decu štićenike gradskog Centra za socijalni rad.

Planirano je druženje s decom koja će dobiti priliku i da besplatno nauče tajne ove plemenite veštine.

“Naša želja je sutra da u Centru za socijalni rad u Novom Sadu obiđemo decu, pozovemo ih da se bave sportom, uručimo im naše takmičarske majice i animiramo decu, odnosno korisnike centra da mogu kod nas besplatno, kao i sva ostala deca da se bave sportom i da pratimo njihov razvoj”, rekao je Milan Kozomara ispred BK Vojvodina.

Akciji pod nazivom “Budi human bavi se sportom”, koja je za njih, kako je rekao, sada već tradicionalna, priključili su se na poziv Bokserskog saveza Vojvodine.

“Mi smo već ranije sarađivali sa Centrom zato što je bilo dosta dečaka koji su kod nas trenirali, a bili su smešteni u Centru. Mi smo se rado odazvali tom pozivu, mnogo dečaka je zainteresovano da treniraju kod nas u klubu, da se bave sportom, a naša obaveza je kao gradskog kluba da im to omogućimo i da ih stimulišemo da se bave sportom”, naveo je Kozomara.

Prema iskustvu iz ranijih godina, u Bokserskom klubu Vojvodina nadaju se velikom odzivu dečaka iz Centra za socijalni rad, koji će moći potpuno besplatno da treniraju sa njihovim najboljim trenerima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.