Besplatni pripremni časovi za osnovce u NS Bloku

VIDEO K9: U Udruženju građana NS Blok danas su počeli prvi pripremni časovi za učenike osmih razreda za upis u srednje škole. Časovi su besplatni i otvoreni za sve zainteresovane đake.

0
605

U NS Bloku su održani prvi pripremni časovi za učenike završnog razreda osnovnih škola.

“Sve do početka juna biće održavani jednom nedeljno pripremne nastave iz matematike i srpskog jezika. Časovi će trajati sat i po, znači dvočas, a svi zainteresovani mogu da se jave ili putem interneta, na našoj fejsbuk stranici, ili našem sajtu su kontakt telefoni, ili da dođu ovde da se jave na našu adresu, Trg Marije Trandafil 4 “, rekao je dr Saša Igić, predsednik Udruženja NS Blok.

Časovi matematike biće održani u četvrtak 03. maja, sa početkom u 17 časova – predavač prof. dr Saša Igić.

Časovi srpskog jezika biće održani u petak, 04. maja sa početkom u 13 časova – predavač prof. Dragana Letić.

“Radićemo zadatke iz zbirke i poslednji čas radimo test od prošle godine. Svake nedelje ćemo prelaziti jedan deo gradiva i na kraju retrospektiva će biti taj test od prošle godine”, naveo je Igić.

Prilikom prijave ovoj nastavi nije potrebno davati nikakve lične podatke, tako da je privatnost učenika zagarantovana, istakao je Igić. Kapacitet njihove “učionice” je za oko 50-ak đaka, a u slučaju da bude više zainteresovanih, biće organizovani i dodatni termini održavanja nastave.

“Predavaće i univerzitetski profesori i srednjoškolski, potpuno je besplatno, u centru smo grada, imamo zadovoljavajuće uslove, tako da pozivam svu decu, ni jedno neće biti uskraćeno i koje god dođe moći će da prisustvuje nastavi”, kazao je Igić.

Jedini cilj ove akcije, naveo je Igić, jeste besplatna i dobrovoljna pomoć učenicima i njihovim roditeljima.

Detaljnije informacije zainteresovani mogu dobiti na tel 065/580-1366. Putem mejla grupagradjanansblok@gmail.com ili Facebook-a https://www.facebook.com/Ns Blok GrupaGradjana.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.