Besplatne pripreme za upis na PMF-u

VIDEO K9: Na Departmanu za hemiju Prirodno matematičkog fakulteta su počele besplatne pripreme za upis na ovaj fakultet. Na ovoj visokoškolskoj ustanovi se nadaju da će ove pripreme olakšati upis budućim studentima, a i roditeljima sačuvati kućni budžet.

279

Besplatna pripremna nastava se tradicionalno, već dugi niz godina, organizuje na Prirodno matematičkom fakultetu.

“Ja smatram, kao i svi mi koji ovde radimo, da je pripremna nastava veoma korisna za buduće studente zato što oni, ne samo što će se upoznati sa zadacima koji se mogu naći na prijemnom ispitu, već i zato što to gradivo koje bude predavano na pripremnoj nastavi može da im umnogome pomogne na samim počecima njihovih studentskih dana, to jest, da lakše prate nastavu, predavanja, laboratorijske vežbe”, istakla je dr Sanja Krstić sa Departmana za hemiju na PMF-u.

Zainteresovani budući studenti mogu posetiti i sajt Departmana za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine i upoznati se sa programima pripremne nastave po oblastima.

“U zavisnosti od toga imamo opštu, neorgansku, sve vrste hemije su obuhvaćene, odnosno, sve tematske jedinice koje će se naći na prijemnom ispitu, tako je i zbog toga više,
da kažem, stručnjaka uključeno u držanje nastave”, navela je Krstić.

Za upis na bilo koji smer na ovom departmanu studenti polažu isključivo hemiju, stoga su ove pripreme izuzetno korisne budućim studentima.

Besplatna pripremna nastava je počela trećeg marta i održava se svake subote od 10 časova na drugom spratu u učionici broj 1 PMF-a.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.