Besplatne oline pripreme za prijemni na PMF-u

VIDEO K9: Srednjoškolci koji bi ova godine želeli da studiraju na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu, za polaganje prijemnog ispita iz matematike moći će da se besplatno da se pripreme i kod svoje kuće, putem Skajpa.

265

Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu organizovao je besplatne pripreme za polaganje fakultetskog prijemnog ispita iz matematike putem Interneta.

Kandidati koji žele učestvuju na ovim pripremama treba da pošalju prijavu na [email protected] ac.rs i otvore sopstveni nalog na Skajpu, ukoliko ga već nemaju. Registrovani kandidati će potom predavačima moći da pošalju zadatke koje žele da provežbaju, a predavači sa fakulteta će onda te zadatke raditi u dogovoreno vreme i komentarisati pomoću Skajpa.

Ova jedinstvena metoda pružiće mogućnost budućim brucošima da se potpuno besplatno pripreme za polaganje prijemnog ispita uz stručnu pomoć profesora i asistenata sa Prirodno-matematičkog fakulteta, a da pri tom ne idu od kuće.

Onlajn pripreme za polaganje prijemnog ispita iz matematike počinju 19. juna i trajaće sve do samih prijemnih ispita na Univerzitetu u Novom Sadu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.