Besplatne oline pripreme za prijemni na PMF-u

VIDEO K9: Srednjoškolci koji bi ova godine želeli da studiraju na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu, za polaganje prijemnog ispita iz matematike moći će da se besplatno da se pripreme i kod svoje kuće, putem Skajpa.

0
341

Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu organizovao je besplatne pripreme za polaganje fakultetskog prijemnog ispita iz matematike putem Interneta.

Kandidati koji žele učestvuju na ovim pripremama treba da pošalju prijavu na online.pripreme@dmi.uns ac.rs i otvore sopstveni nalog na Skajpu, ukoliko ga već nemaju. Registrovani kandidati će potom predavačima moći da pošalju zadatke koje žele da provežbaju, a predavači sa fakulteta će onda te zadatke raditi u dogovoreno vreme i komentarisati pomoću Skajpa.

Ova jedinstvena metoda pružiće mogućnost budućim brucošima da se potpuno besplatno pripreme za polaganje prijemnog ispita uz stručnu pomoć profesora i asistenata sa Prirodno-matematičkog fakulteta, a da pri tom ne idu od kuće.

Onlajn pripreme za polaganje prijemnog ispita iz matematike počinju 19. juna i trajaće sve do samih prijemnih ispita na Univerzitetu u Novom Sadu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.