Besplatne banje za 400 penzionera

VIDEO K9: Konkurs za besplatan boravak u banjama za novosadske penzionere traje do 10. decembra, a mogu da se prijave svi naši stariji sugrađani čija penzija nije veća od 37 hiljada 129 dinara i 77 para.

0
23

Penzioneri čija penzija iznosi maksimalno 37.129,77 dinara sa prebivalištem na teritoriji Novog Sada u poslednjih 5 godina, mogu do 10. decembra da se prijave za besplatnu rehabilitaciju i oporavak u banjama u Srbiji.

Prijave mogu podneti u prostorijama Udruženja penzionera u Poštanskoj 3 u Novom Sadu ili u svojim mesnim organizacijama penzionera.

Ove godine pravo na besplatan sedmodnevni boravak kao i plaćen prevoz do odredišta i nazad moći će da iskoristi 400 penzionera u banjama „Termal“ iz Vrdnika, „Junaković“ iz Apatina, Kanjiži, Prolom banji i „Banjici“ u Soko banji.

Šesnaestog decembra penzioneri koji su konkurisali moći će da vide preliminarne rezultate, a oni koji budu nezadovoljni moći će da podnesu prigovor u narednih 5 dana. Važno je napomenuti i da oni koji su iskoristili ovo pravo moraju sačekati da prođe 5 godina kako bi ponovo konkurisali.

Besplatan boravak u banjama za 400 novosadskih penzionera poslednjih sedam godina finansira grad koji iz budžeta za ovu namenu izdvaja 7,5 do 10 miliona dinara, u zavisnosti od cene boravka i prevoza.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.