Besplatna škola za trudnice

VIDEO K9: 24. januara počinje sa radom nova grupa besplatne škole za trudnice u Bebac Startap centru. Prijava je neophodna, a čitava edukacija zamišnjena je kroz pet radionica.

0
603

Besplatna škola za trudnice održavaće se u Bebac Startup Centru od 24. januara. Intenzivan kurs obuhvata 6 susreta od po 2 sata sa pauzom, a na svakom susretu trudnicama će predavanja i vežbe držati stručnjaci iz različitih oblasti.

Trudnice će biti u prilici da se edukuju radionice koje će držati stručnjaci iz različitih oblasti roditeljstva: psiholog, babica, fizioterapeut, pedijatrijska, patronažna sestra i pedijatar.

Radionice će biti održane 24, 26. i 31. januara kao i 2. i 7. februara u Novom Sadu u Fruškogorskoj ulici na broju 24. Buduće mame moći će da nauče više o emocijama u trudnoći i posle porođaja, o psihološkoj i fizičkoj pripremi za porođaj, o pravilnom negovanju bebe, dojenju, o razvoju bebe po mesecima.

Kako bi trudnice uspele da odslušaju ceo kurs pre porođaja, potrebno je da se upišu najkasnije u 35. nedelji trudnoće.

Sve trudnice mogu da se prijave preko sajta http://www.bebacstartup.com/

U Bebac startap centru navode i da će 25.01. u 18 sati biti održana radionica namenjena trudnicama i budućim tatama pod nazivom “Prvi dan sa bebom – vodič za buduće tate”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.