Besplatna škola tenisa za decu

VIDEO K9: Najpopularniji sport u našoj zemlji zahvaljujući brojnim uspesima naših sportista je svakako tenis. Većina dece se upravo zato odlučuje da se oproba baš u ovom sportu. Nedavno je zbog toga pokrenuta besplatna škola tenisa za decu u Veterniku.

2293

Program koji obuhvata besplatne treninge tenisa pod nazivom „Bolje reket u ruci nego dete na ulici“ organizovali su Mesna zajednica Veternik i teniski klub Spens iz Veternika. Ovaj program obuhvata besplatnu obuku dece od 4 do 15 godina u trajanju od mesec dana. Treninzi su dva puta nedeljno u trajanju od po sat vremena.

Deca se prijavljuju na brojeve telefona trenera ili dolaskom u klub. Na treninzima su raspoređeni po godištima. Kako kažu u klubu deci je neophodna samo obična oprema za fizičko, šorc i majca, patike i pre svega dobra volja.

Ovaj klub organizuje besplatnu školu svake godine u aprilu. Kako kažu oni žele da omoguće da se svako dete koje ima želju a nema mogućnosti za to, oproba u ovom sportu . Prema njihovoj statistici oko 90% dece nastavi da trenira tenis redovno nakon ove škole.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.