Besplatna škola košarke na Štrandu do kraja avgusta

VIDEO K9: Do kraja ovog meseca, za decu uzrasta od 7 do 12 godina organizovani su besplatni košarkaški treninzi na Štrandu.

408

Besplatna škola košarke na Štrandu je deo prvog zajedničkog projekta košarkaških klubova „Star“ i „Sport’s world“, koji je podržao i grad Novi Sad, u cilju da što veći broj dece motiviše da se bave sportom.

“Veoma cenimo trud, rad i zalaganje trenera i svih koji su organizovali ovu odličnu letnju sportsku aktivnost. Važno je što je taj sadržaj potpuno besplatan, tako da deci treba samo entuzijazam i malo slobodnog vremena kako bi i preko leta trenirali uz druženje i sklapali neka nova poznanstva. Grad Novi Sad, kao i JKP “Gradsko zelenilo”, podržavaju ovu ideju i cilj nam je da što više dece dođe na Štrand da trenira”, rekao je Ognjen Cvjetićanin, član Gradskog veća za sport i omladinu.

Treneri iz klubova organizatora će držati treninge košarke svaki radni dan od 20 do 21 čas do kraja avgusta, a sva deca od 7 do 12 godina, koja žele da treniraju besplatno košarku na Štrandu, treba da se u to vreme prijave trenerima na terenu koji će im dati sva potrebna uputstva.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.