Besplatni vaučeri sve popularniji

VIDEO K9: Projekat podsticanja domaćeg turizma putem vaučera dao je povoljne rezultate u prethodne dve godine, a nastavlja se i u 2017. Do sada je stiglo skoro četiri hiljade prijava, što je za 50 odsto više u odnosu na isti period prošle godine.

0
341

Značaj projekta podsticanja domaćeg turizma mogao se videti van sezone prošle godine u septembru kada je iskorišćenost kapaciteta bila skoro 100 %, a oko 70 % u oktobru i novembru, navode u Ministarstvu turizma.

Do sada ima oko 3.000 prijava, a akcija traje do 15. okrobra, odnosno vaučeri se mogu iskoristiti do 20. novembra 2017. godine.

Ove godine nadležno ministarstvo je odvojilo sredstva za 60 hiljada vaučera u vrednosti od po pet hiljada dinara. Turistima je, prema podacima Ministarstva turizma, na raspolaganju više od 370 ugostiteljskih objekata.

Vaučeri se domaćim gostima daju za najmanje pet noćenja u ugostiteljskim objektima izvan opštine korisnika vaučera, odnosno prebivališta.

Zahtevi za vaučere podnose se na šalterima Pošte Srbije i potrebno je da prijave budu podnete najkasnije 30 dana pre početka turističkog aranžmana.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.