Besplatan parking u delu Gradića

VIDEO K9: Parking servis obezbedio je besplatan parking u pojedinim ulicama petrovaradinskog Gradića za vreme trajanja muzičkog festivala na Tvrđavi. Do ponedeljka je, podsećamo, u ovom delu grada izmenjen režim odvijanja saobraćaja.

207

U podnožju Petrovaradinske tvrđave Parking servis organizovao je parkiranje od 12. do 15. jula u Ulici prote Mihaldžića, Trgu vladike Nikolaja i parking prostoru uz Kej skojevaca.

Kapacitet parkirališta je 220 parking mesta na kojima se parkiranje neće naplaćivati.

Zbog relativno malog broja parking mesta, Parking servis apeluje na posetioce da se na vreme organizuju i koriste i alternativne načine prevoza, kao i da budu spremni da se usled gužve parkiraju na širem prostoru oko Petrovaradinske tvrđave.

Posetiocima su, podsećaju u Parking servisu, na raspolaganju i parkirališta koja su u režimu plave zone, a na kojima je omogućeno i celodnevno parkiranje.

Za vreme trajanja festivala radiće i dežurna „pauk” služba, u saradnji sa saobraćajnom policijom i saobraćajnom i komunalnom inspekcijom, kako usled nesavesnog parkiranja ne bi došlo do kolapsa i saobraćajnih gužvi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.