Besplatan inkluzivni program za decu

VIDEO K9: I ove godine će za male Novosađane biti organizovane besplatne inkluzivne radionice u okviru projekta „Zajedno u inkluziji - za dobrobit dece Novog Sada“ koji Gradska uprava realizuje sa gradskim dečjim i socijalnim ustanovama.

0
26

Gradska uprava pozvala je roditelje, naročito dece iz socijalno i ekonomski ugroženih društvenih grupa, da prijave svoje mališane uzrasta od tri do šest godina na besplatne inkluzivne radionice koje će biti organizovane svake subote u vrtiću „Bubamara“ na Klisi od 9 do 13 časova.

Radionice se održavaju pod nazivom „Rastemo zajedno – Po ritemi bašk“, a sprovode ih saradnici Predškolske ustanove „Radosno detinjstvo“ i ŠOSO „Milan Petrović“. Neke od tema radionica su nega i očuvanje zdravlja, čovekovo telo i čula, emocije, čovek kao deo prirodnog sistema, te  se bezbedno ponašati u saobraćaju, biljni i životinjski svet i mnoge druge.

Decu je na ove radionice moguće prijaviti SMS porukom ili pozivom radnim danima od 9 do 12 sati stručnom saradniku Predškolske ustanove telefonom na broj 063/560-294.

Cilj projekta „Zajedno u inkluziji – za dobrobit dece Novog Sada“ u okviru kojeg se radionice organizuju, jeste unapređivanje dostupnosti, kvaliteta i pravednosti predškolskog vaspitanja i obrazovanja za svako dete od rođenja do polaska u školu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.