Beočinci za Lanu Jovanocvić

VIDEO K9: U Beočinu je u ponedeljak, održan humanitarni "Karneval za Lanin prvi korak" na kome je za potrebe lečenja bebe Lane Jovanović iz Rakovca prikupljeno više od pola miliona dinara.

0
22

“Karneval za Lanin  prvi korak” je organizovalo Udruženja hranitelja, usvojitelja i roditelja “Radosnica” iz Beočina, a pozivu na učešće odazvali su se brojni scenski umetnici, animaori, pesnici i muzičari.

U okviru pratećeg humanitarnog bazara za Lanu, posetiocima su bila predstavljena brojna udruženja žena, lokalni vinari, proizvođači meda, individualni proizvođači hrane i drugi.

U Kulturnom centru opštine Beočin upriličena je i prodajna izložba slika koje je doniralo Udruženje likovnih stvaralaca Novog Sada. Na muzičkoj bini publika je uživala u raznovrsnom programu i zanimljivim nastupima brojnih izvođača.

U Udruženju “Radosnica”, kažu da će Beočin nastojati da ponovi ovakva dešavanja za bebu Lanu Jovanović kojoj je za lečenje progresivne spinalne mišićne distrofije potrebno više od 2,5 miliona dolara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.