Bazeni u Futogu do kraja novembra

VIDEO K9: Radovi na izgradnji Sportskog kompleksa u Futogu teku planiranom dinamikom i biće završeni kreajem novembra ove godine, izjavio je danas gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić tokom obilaska gradilišta. Za izgradnju ovog objekta iz gradskog budžeta je izdvojeno milijardu i 750 miliona dinara.

0
30

Izgradnja sportskog kompleksa sa bazenima u Futogu, koja je počela u martu prošle godine, biće završena u predviđenom roku, krajem novembra ove godine, rekao je gradonačelnik Novog Sada, Milan Đurić, koji je obišao gradilište.

Sportska hala koja se nalazi pored ovog kompleksa otvorena je na Vidovdan 2006. godine, podsetio je Đurić.

Pored toga, u izgradnji su i dva dečja bazena za različite uzraste, dok će na spratu biti smeštene teretana, fitnes sala, tribine sa skoro 430 mesta za sedenje, kancelarije, sa kompletnom pratećom infrastrukturom, pešačkim stazama, parkingom, javnom rasvetom i drugim sadržajima. Sportski kompleks imaće i po dva košarkaška, odbojkaška i teniska terena, teretane i dečja igrališta na otvorenom.

Futožani bazen u svom mestu iščekuju godinama.

Đurić je na kraji obilaska najavio novu posetu ovom gradilištu tokom leta kako bi se uverio da će izvođač radova ispoštovati rokove izgradnje sportskog kompleksa u Futogu

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.