Bazeni u Futogu do decembra 2023.

VIDEO K9: U Futogu radovi na izgradnji bazena u okviru sportskog komlepkas teku planiranom dinamikom ali ono čega se meštani ovog naselja pribojavaju jeste i da li će ovi bazeni uticati na još lošije vodosnabedavnje leti jer već godinama Futožani imaju problem.

0
33

Radovi na izgradnji bazena u Futogu u okviru sportskog kompleksa, koji su započeli u martu ove godine, teku planiranom dinamikom.

Grad je do sada investirao 400 miliona dinara u ovaj projekat, a ukupna vrednost investicije iznosi milijardu i 760 miliona dinara.

Meštani Futoga kao i godinama unazad, i ovog leta ponovo se žale na loše vodosnabdevanje, slab pritisak u cevima, a kako navode, mnogi od njih ne mogu da se okupaju ili uključe veš mašinu do kasno u noć dok se pritisak ne stabilizuje. Za ličnu higijenu mnogi, kako navode, koriste vodu ugrejanu na šporetu.

Zbog nestašice voda koja je svakodnevno leti prisutna u Futogu, stanovnici ovog naselja se pitaju da li će novi bazeni još više pogoršati ovu situaciju. Gradonačelnik, međutim , tvrdi da ovaj bazenski kompleks neće uticati na vodosnabdevanje u Futogu.

U okviru bazenskih kompleksa u Futogu biće izgrađeni olimpijski bazen dimenzija 50x25m i još jedan manji 25x7m, a gradnja bi trebalo da da bude završena u decembru 2023. godine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.