Badnji dan u MZ “Omladinski pokret”

VIDEO K9: Na Badnji dan uživaće i najmlađi Novosađani za koje su pripremljeni raznovrsni programi. Jedan od njih očekuje ih i u Mesnoj zajednici "Omladinski pokret", u kojoj će u nedelju biti organizovano i tradicionalno paljenje badnjaka.

914

Tradicionalno paljenje badnjaka i ove godine organizuju naši sugrađani iz MZ “Omladinski pokret” na Detelinari, koja broji više od 12 hiljada Novosađana.

“Hteli bi sve Novosođane da pozovemo da zajedno dočekamo najradosniji grišćanski praznik Božić, tradicionalno 24 godinu za redom organizujemo paljenje badnjaka u ulice Pariske komune u legendarnom bloku. Ove godine imamo i sadržaje za decu, celodnevna atrakcija gde će od 11 sati čekati upregnuti konji sa praporcima koji će naše najmlađe sugrađane voziti kroz ulice bloka, a od 17 časova imamo tradicionalno paljenje badnjaka gde želimo da pozovemo sve da nam se pridruže”, rekao je Dane Basta, predsednik MZ Omladinski pokret.

Animiranje najmlađih i večernje druženje uz vatru badnjaka, ne bi bilo moguće, kako je istakao, bez pomoći prijatelja i donatora.

“Ovom prilikom bi hteli da se zahvalimo svim ljudima koji su učestvovali u celoj organizaciji, donatorima bez kojih ne bismo mogli, uvek se tu nađe i Gradsko zelenilo vezano za drva, da ta vatra bude stvarno onakva kakvu ovaj kraj zaslužuje”, naveo je Basta.

Nakon paljenja badnjaka, druženje će, kako je rekao, biti nastavljeno u opuštenoj atmosferi, uz kuvano vino kod čuvene “Rickove graže” u Parskih komuna 30.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.