Automatizacija protiv grada do 2023.

VIDEO K9: Automatizacija i modernizacija protivgradne zaštite Radarskog centra „Bajša“ doprineće smanjenju šteta od grada za 30 do 40 posto, rekao je danas predsednik Pokrajinske vlade tokom obilaska radova u ovom centru.

0
19

U nacionalni program automatizacije i modernizacije radarskih centara Vojvodina se uključila pre dve godine, zajedno sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Republičkim hidrometeorološkim zavodom, izjavio je predsednik Pokrajinske vlade tokom obilaska radova na automatizaciji i modernizaciji protivgradne zaštite Radarskog centra „Bajša“, koji pokriva Bačku i deo Banata.

Igor Mirović, predsednik Pokrajinske vlade, istakao je pozitivne rezultate koje je na području Srema ove godine imao Radarski centar “Fruška gora”.

Nakon završetka prve faze automatizacije Radarskog centra „Bajša“, koja se izvodi u okviru modernizacije ukupno 47 lansirnih stanica, počeće radovi i u Radarskom centru „Samoš“ u Kovačici, izjavio je direktor Republičkog hidrometeorološkog zavoda Jugoslav Nikolić.

Ovom prilikom je rečeno da će Vojvodina prva od svih delova Srbije imati punu pokrivenost sa 389 automatizovanih raketnih stanica na svojoj teritoriji do 2023. godine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.