Autobusi JGSP-a od danas voze po letnjem redu vožnje

VIDEO K9: Autobusi gradskog prevoza od danas, 1. juna, voze po letnjem redu vožnje.

0
19

Od prvog juna na snazi je letnji red vožnje JGSP koji podrazumeva manji broj polazaka autobusa srazmerno potrebama građana u letnjem periodu, godišnjih odmora i đačkih raspusta.

Građani će o dolascima gradskih autobusa moći da se informišu i putem novih interaktivnih displeja postavljenih na pet autobuskih stajališta koji bi trebalo da znatno podignu nivo usluga JGSP-a. Displeji reaguju na dodir, slično tač skrin telefonima, a građanima, osim dolaska autobusa po planiranom vremenu, pružati i duge informacije, o događajima u gradu ili vremenskoj prognozi.

Prema rečima gradonačelnika Novog Sada, Miloša Vučević, za interaktivne displeje nije izdvojen novac iz gradskog budžeta, već ih je nabavila firma koja je dobila ugovor za održavanje autobuskih stajališta.

Nije poznato od kada će tačno ovi displeji biti od koristi našim sugrađanima, a kako smo se uverili jutros nisu bili u funkciji. Postavljeni su na stajalištima u Ulici Maksima Gorkog kod platoa Spensa, ispred Bazara i podhodnika na bulevaru Mihajla Pupina, u Ulici Žarka Zrenjanina, kao i ispred Promenade.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.