Autobusi JGSP-a na linijama 42 i 43 od sutra menjaju trasu

Autobusi JGSP-a na linijama 42 i 43 od četvrtka, 2. novembra promeniće trasu (polasci kroz Tankosićevo) zbog radova.

0
30

Trasa se menja zbog izgradnje vodovoda na raskrsnici Ulice dr Janka Gombara i prolaza koji povezuje ulice dr Janka Gombara, Janka Jesenskog i Generala Štefanika u Kisaču.

Do završetka radova autobuski saobraćaj na polascima kroz Tankosićevo odvijaće se na sledeći način:

Smer iz Novog Sada 

Na raskrsnici Ulica dr Janka Gombara/Slovačka autobusi će skretati desno u Slovačku ulicu, zatim na raskrsnici Slovačka/Generala Štefanika skretati levo u Ulicu generala Štefanika (Štefanikovu) i kretati se do raskrsnice Štefanikova/Benešova gde će skretati levo u Benešovu, nakon toga na raskrsnici Benešova/Železnička skretati desno u Železničku ulicu i nastavljati redovnom trasom. 

Na izmenjenom delu trase koristiće se privremeno stajalište ispred Kulturnog centra u Kisaču.

Smer iz Kisača 

Na raskrsnici Železnička/Benešova autobusi će skretati levo u Benešovu ulicu, zatim će na raskrsnici Benešova/Generala Štefanika skretati desno u Ulicu generala Štefanika (Štefanikovu) i kretati se do raskrsnice Štefanikova/Slovačka, skretati desno u Slovačku ulicu, nakon toga na raskrsnici Slovačka/dr Janka Gombara skretati levo u Ulicu dr Janka Gombara i nastavljati redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase koristiće se privremeno stajalište u Benešovoj ulici, odmah nakon skretanja autobusa iz Železničke ulice (preko puta prodavnice).

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.