Autobusi GSP-a 3 i 13 u sredu menjaju trasu zbog radova

Autobusi GSP-a na linijama 3 i 13 u sredu, 28. decembra promeniće trasu kretanja zbog izgradnje vrelovodnog i kanalizacionog priključka u Ulici Janka Čmelika.

0
5

Linija 3 

Smer iz Petrovaradina – Od raskrsnice ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića autobusi će saobraćati pravo Ulicom Kornelija Stankovića do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Ulice Kornelija Stankovića, na kružnom toku će se polukružno okretati i čekati do narednog polaska na autobuskom stajalištu Ulica Kornelija Stankovića/Bulevar Evrope (stajalište linije broj 7A).

Smer sa Detelinare – Autobusi će kao polazno stajalište koristiti stajalište Ulica Kornelija Stankovića/Bulevar Evrope (stajalište linije broj 7A), odakle će saobraćati pravo Ulicom Kornelija Stankovića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Linija 13 

Smer sa Univerziteta – Autobusi će saobraćati Bulevarom Evrope do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Ulice Kornelija Stankovića, na kružnom toku će se polukružno okretati i izdržavati vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu Bulevaru Evrope/Bulevar vojvode Stepe.

Smer sa Detelinare – Autobusi će kao polazno stajalište koristiti stajalište Bulevar Evrope/Bulevar vojvode Stepe, odakle će saobraćati pravo Bulevarom Evrope i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

(021.rs)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.