ATP Vojvodina ponovo na prodaju

VIDEO K9: Kompleks ATP Vojvodina u čijem su sastavu autobuska stanica, novi i stari servis autobusa i drugi objekti, ponuđen je ponovo na prodaju.

0
30

Kompleks ATP Vojvodina u čijem su sastavu autobuska stanica, novi i stari servis autobusa i drugi objekti, ponovo je ponuđen na prodaju u tri odvojene celine, ovaj put po znatno nižoj ceni od 4,3 miliona evra, preneo je portal 021.

Ranije prodaje tokom stečajnog postupka, koje su se odnosile samo na pojedine objekte, nisu uspele jer nije bilo zainteresovanih.

Prilikom poslednjeg pokušaja prodaje u oktobru prošle godine kompleks je ponuđen za 785 miliona dinara, kada je samo jedna osoba kao fizičko lice otkupila dokumentaciju za prodaju, ali nije bio uplaćen potreban depozit.

Sama autobuska stanica od skoro 5.000 kvadrata sa pratećom benzinskom stanicom i drugim objektima na parceli od oko dva hektara, nudi se po početnoj ceni od blizu 3 miliona evra, preneo je isti izvor.

Kao posebna celina po ceni od skoro 1,5 milion evra prodaje se novi servis za autobuse od oko 2.800 kvadrata sa pratećom manjom zgradom i parcelom nešto većom od jednog hektara.

Treću celinu kompleksa, koja je na prodaju po početnoj ceni od 900.000 evra, čine stari servis od preko 2.000 kvadrata i stara upravna zgrada od oko 500 kvadrata sa drugim objektima na parceli većoj od jednog hektara.

Javno otvaranje pisanih ponuda biće obavljeno 17. marta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.