Asfaltirane ulice u Budisavi

VIDEO K9: Završno je sa radovima na asfaltiranju Pionirske ulice u Budisavi čime je kompletirano asfaltiranje ulica u tom naselju, a naredna investicija u ovom mestu biće usmerena na  sređivanje Vatrogasnog doma, izjavio je danas gradonačelnik Novog Sada.

0
30

Radovima na asfaltiranju Pionirske u Budisavi završen je proces kompletnog asfaltiranja ulica u ovom naselju, rekao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prilikom obilaska radova.

On je naglasio da su još samo dve kuće ostale bez kanalizacije, zbog privatnih parcela, te da će i to biti na kraju rešeno. Vučević je dodao da je od 2012. godine Grad je uložio preko pola milijarde dinara u Budisavu u kojoj je završena škola, Klub penzionera, igralište u centru, Svetosavski dom, a u planu je i sređivanje Vatrogasnog doma koji je u lošem stanju.

Podsetio je i na novu cenovnu politiku Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća tako da je karta koja je do Novog Sada bila 160 dinara u jednom pravcu, sada 110. Takođe su i đačke i studentske karte na godišnjem nivou jeftinije za 28.600 dinara, što je prema rečima gradonačelnika velika ušteda za stanovnike ovog naselja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.